SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Et rent Olsenbanden-kupp

-Et rent Olsenbanden-kupp

170 ordførere har meldt sin ankomst til demonstrasjon utenfor Stortinget i Oslo klokken 18 i dag. Tysvær-ordfører Sigmund Lier er en av de som protesterer mot Regjeringens forslag om å frita produksjonsbedrifter fra eiendomsskatt.

 Arkivfoto: Einar Tho/Haugesunds Avis

-I ytterste konsekvens i det forslaget som ligger inne vil Tysvær kommune i løpet av fem år miste mellom 80 og 100 millioner kroner årlig. Det vil bety vanvittig omlegging av driften vår, det vil bety omlegging av mange omsorgshjem, færre lærere i skolene, i det hele tatt. Det vil få markante følger. Det er det vi selvsagt kjemper mot at skal skje, sier Lier

Lier var med på å dra igang demonstrasjonen fredag ettermiddag. -Jeg opplever det på sett og vis som at forslaget er som et rent Olsenbanden og Egon Olsen-kupp, der 1,2 milliarder blir tatt ut fra kommunene og ført tilbake til staten, sier Lier. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no