SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-En litt forvirrende og tung valgkamp

-En litt forvirrende og tung valgkamp

Årets valgkamp, Jonas Gahr Støre som leder for Arbeiderpartiet videre eller ikke og Krf mot Frp var noen av temaene dagen etter stortingsvalget da Einar Tho, ansvarlig redaktør i Mediehuset Haugesunds Avis, var gjest i formiddag.

Fortsatt er det mye som er uavklart i kabalen for de neste fire årene som angår oss lokalt.

-Så gjelder det å posisjonere seg for å prøve å få inn statsråder fra Sørvestlandet som er opptatt av de tingene vi er opptatt av. Og på nivå under det, hvem som blir statssekretærer er ganske viktig. Her er det nok partier som lokalt burde gjort en bedre kamp for å få frem talenter som kan gå inn der og virkelig påvirke politikken i departementene. Så det er mye som skal avklares og kjempes om fremover, sier Tho.

Medienes dekning av valgkampen har vært noe som har gått igjen i intervjuene med lokale politikere i dag. For mye fokus på den neste statsministeren enn på politikken, fokus på meningsmålinger fremfor selve politikken, mindre spalteplass til debatt og politikk og mangel hos lokale medier på å være med på å sette dagsorden er noe av det som har kommet opp.

Noe av det kan Tho se seg enig i.

-Jeg synes absolutt vi bør ta til oss det at vi i enda større grad bør sette agendaen selv. Vi kan være flinkere til å løfte frem sakene som vi tror leserne er opptatt av. Vi gjorde et forsøk på det med å spørre leserne hva de ønsket vi skulle ta opp og gikk litt inn i noen av de sakene, men det er fortsatt potensiale for å trekke det videre. Det er lett å la seg rive med i det som snakkes om høyt i sosiale medier eller som partiene selv ønsker å få ut, sier han.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no