SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Du får ikke en syngende rådmann i Elvis-kostyme

– Du får ikke en syngende rådmann i Elvis-kostyme

Til tross for kledelige kinnskjegg og pannelugg; Haugesunds rådmann vil gjennomføre vielser langt unna «The Vegas Way.»

Akkurat som ordfører Arne Christian Mohn er heller ikke rådmann Ole Bernt Thorbjørnsen fra seg av begeistring for å overta vigselsmyndigheten for borgerlig vielse fra Tinghuset ved årsskiftet. Men han bedyrer at oppgaven skal utføres på en skikkelig og verdig måte.

– Nå har vi fått denne oppgaven, og det er en viktig oppgave. Vi som skal gjøre dette må lese oss opp, og vi skal gjøre det på en verdig måte. Det er tross alt en viktig dag, og en dag som skal huskes av de som gifter seg. Du får ikke se rådmannen syngende i Elvis-kostyme. Slik blir det ikke, sier rådmann Thorbjørnsen.

Han beskriver seg selv som en «veloppdragen blokkunge» som gjør det han får beskjed om, og mener det er riktig å fordele ansvaret på flere. I slutten av måneden skal forslaget behandles politisk. I det forslaget foreslås ni av de kommunalt ansatte/folkevalgte.

– I fjor giftet vel 130 par seg i Tinghuset. Nå skal dette pålegges oss i tillegg til andre oppgaver. Derfor mener jeg det er riktig å hekte det på flere, sier Thorbjørnsen.

I forslaget heter det at borgerlige vielser i utgangspunktet skal finne sted i biblioteket på rådhuset på torsdager og fredager, og innenfor kontortida. Avvik kan forekomme, men da vil det koste en liten sum for de som skal vies.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no