SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDonald Duck-historien fra Røldal og Haukeli

Donald Duck-historien fra Røldal og Haukeli

Disney kunne ikke skrevet det bedre…

Daglig leder Oddvar Bratteteig ved Røldal Skisenter ble nøkkelen til at de to rømlingene fra Åna Fengsel ble sendt tilbake til fengsel søndag. Fra skisenteret tok de to med seg penger og kassaapparat søndag morgen. Da hadde de vært på rømmen i en stjålet bil etter å ha klippet seg gjennom et gjerde på Åna Fengsel lørdag.

– Det var litt spesielt at innbruddsalarmen gikk kl 8 på morgenen. Heldigvis har vi gode overvåkingskameraer her så det var lett å beskrive både dem og bilen. Vi fikk informert politiet om hvor de tok veien. Takket være godt politiarbeid og flere andre i sving så ble de heldigvis huket inn igjen, sier Bratteteig.

Etter at han så rømlingene på video tipset han politiet. Etter en større politiaksjon og biljakt på Haukeli, med både politi og brøytebiler involvert, endte de ferden i et autovern. Så bar det rett tilbake i fengsel.

Selv om Bratteteig nå må få erstattet både vindu og kassaapparat, morer han seg litt over at rømlingene valgte å gå ut igjen gjennom det knuste vinduet etter innbruddet.

– Inngangsdøra var jo rett på siden, men de gikk ut samme veien som de kom inne, flirer han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no