SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDisse var edru på byen fredag

Disse var edru på byen fredag

Tuva Gorset Kristoffersen fra Sola og Astrid Frugaard fra Aksdal har lagt bak seg et 10-uker langt praksisopphold i Haugesunds Avis. Nå er de ferdig med 2. året på journalistikk på Universitetet i Stavanger. Gorset Kristoffersen opplever at hennes trønderdialekt har vært en icebreaker når hun møter nye folk. – De synes det er spesielt at jeg har flyttet til Stavanger for å studere, men så har jeg jo bodd på Sola hele livet med ei mor fra Trøndelag og far fra Mo i Rana, sier 20-åringen.

Astrid Frugaard innrømmer at hun var ferdig med Haugalandet da hun flyttet vekk etter videregående. – Jeg har stilt spørsmål og fått til svar at «du vet vel det du som er herfra», sier Frugaard  som har bodd vekke i over ti år. – Likevel har det vært sykt kjekt å komme tilbake, og jeg opplever at folk har tillit til meg som ydmyk og genuint nysgjerrig, sier Frugaard.

På spørsmål om hva som har vært spesielt gøy svarer studentene at de i helgen laget reportasje fra utelivet i byen. – Å være edru en fredagskveld i Haugesund er noe for seg selv, sier Frugaard. For sikkerhets skyld tok de runden lørdag da de hadde fri.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no