SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDisse to skal fremme ungdom sine meninger til fylkeskommunen

Disse to skal fremme ungdom sine meninger til fylkeskommunen

Markus Botn (16) fra Utsira og Solveig Viik (14) fra Haugesund håper ungdom i området kontakter dem med saker til nyopprettede Rogaland ungdommes fylkesting.

-Vi kan få inn saker, si våre meninger og fremme de sakene vi har lyst til. Det er representanter fra alle kommunene i fylket. Vi møtes to ganger i året, men i fylkesutvalget møtes vi litt oftere, sier Viik.

Ungdommens fylkesting og ungdommens fylkesutvalg er rådgivende for fylkeskommunen. De gis påvirkningsmulighet i saker som gjelder ungdommens egen hverdag, heter det på fylkeskommunens nettside. Nå håper Botn og Viik at ungdom tar kontakt med dem dersom de har saker de ønsker de skal ta opp.

-Du kan for eksempel ta kontakt om oppvekst, opplæring, kultur, hvis det er noe innen fritidsarrangementer du vil skal bli bedre. Du kan ta kontakt om absolutt alt som ungdom i dag engasjerer seg i, sier Botn.

Hør intervjuet med de to over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no