SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Dino» til delfinale i Eurovision Lipsync Contest 2022

«Dino» til delfinale i Eurovision Lipsync Contest 2022

Lørdag 26. mars går første delfinale i Eurovision Lipsync Contest 2022 av stabelen. Der stiller haugesunderen Krister Rognaldsen Pedersen. 18-åringen er godt vant med å stå på scenen, etter flere år innenfor teater. Nå er det en ny form for scenekunst som venter.

Krister skal delta med en forhåndsinnspilt video, der han skal «lipsynce» (mime etter) Stella Mwangi’s vinnerlåt fra Melodi Grand Prix 2011, «Haba Haba».

-Det er en feiring av det å være seg selv. Låten gir meg mye glede, men nå også litt nerver, forteller Krister som har tatt utgangspunkt i Haugesund i videoen han har sendt inn. Han opptrer under artistnavnet Dino. Et navn som ikke har noen dypere mening enn at det er et navn som fenger, er kort og enkelt.

 

I innslaget over hører du mer om drag-konseptet, hvilke tanker Krister har i forkant av delfinalen og tanker om veien videre.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no