SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Det er helt greit med disse homoene, men jeg håper ikke mine barn kommer borti dem»

«Det er helt greit med disse homoene, men jeg håper ikke mine barn kommer borti dem»

Heming Welde Thorbjørnsen er leder for nystartede Haugaland Pride, som lørdag arrangerer parade i Haugesund Sentrum. Han flyttet selv vekk fra Haugalandet som ungdom, rett og slett fordi han det var umulig å være seg selv her.

– Jeg vet ikke hvordan det er å være ungdom på Haugalandet i dag, men de jeg snakker med sier at det er noenlunde det samme som da jeg var ung. Det er ikke så mye fysisk vold, men det er en del diskriminering, trakassering og holdninger av typen; «Det er helt greit med disse homoene, men jeg håper ikke mine barn kommer borti dem.» Det er så utrolig ødeleggende for en 14-åring å høre, sier Thorbjørnsen.

Han håper så mange som mulig finner veien til Haugesund Sentrum lørdag 4. august. Enten for å gå i paraden, eller stå og se på den. Pride er ikke bare for personer fra LHBT-miljøet, men for alle som mener man skal kunne være seg selv og elske hvem man vil.

Thorbjørnsen forventer ikke noe bråk i forbindelse med arrangementet, men tror det kan komme mot-demonstrasjoner.

– 4-5 personer har ytret negative tilbakemeldinger etter at jeg tok initiativet til Pride-markeringen. Hvis de kommer for å si sin mening, så tror jeg det kommer noen få med plakater og budskap. Jeg er ikke redd for bråk, men har hatt en samtale med politiet om det, sier Thorbjørnsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no