SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Det er for lite kunnskap om hiv

-Det er for lite kunnskap om hiv

For tiende gang inviterer Kirkens bymisjon Haugalandet, Helse Fonna og Høgskolen Stord/Haugesund til seminar om hiv torsdag. I år informerer de også om andre seksuelt overførbare sykdommer.

Ifølge Christoffer Campbell er det mange som har fått diagnosen som sliter med det psykisk, blant annet på grunn av frykten for å bli stigmatisert. Han er styreleder i Nye Pluss, hiv-positives landsforening og fikk selv diagnosen for rundt ni år siden. Han er blant foredragsholderne i morgen. Campbell var gjest sammen med Arne Valen i Kirkens bymisjon i studio.

Begge har inntrykket av at kunnskapsnivået til folk når det gjelder hiv er begrenset, og gjerne basert på utdatert informasjon om diagnosen.

-Vi snakker ikke lenger om å være hiv-positiv. Vi snakker om å være en person som lever med hiv. Vi er ikke diagnosen vår, vi er fryktelig mye mer enn det, sier Campbell.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no