SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Det er faktisk her det skjer

– Det er faktisk her det skjer

I 2015 dro Sara Alvsaker til Bergen for å studere etter videregående og hadde ingen planer om å flytte hjem til Haugesund igjen. Studier og jobb førte henne til Brussel, Paris og Oslo der hun ble kjent med Karoline Sjøen Andersen. Nå er hun ansatt som rådgiver i Sjøens konsulentfirma Fremje. – Karoline har utdannelse innen realfag på energifeltet i tillegg til at hun er politiker mens jeg har statsvitenskap med erfaring fra lobbyvirksomhet og politisk kommunikasjon. Jeg mener vi kan hjelpe bedrifter på Haugalandet som vil spille en nøkkelrolle i den grønne omstillingen som kommer, sier Alvsaker.

Hun er klar på at hun har kommet hjem for å bli. – Jeg er faktisk en av de siste i vennegjengen som har flyttet hjem. Vi treffes blant annet på trening, og kanskje begynner jeg å spille håndball igjen. – Jeg føler har gjenoppdaget Haugesund og ser hvor fin byen egentlig er, sier 27-åringen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no