SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– De har virkelig skummet fløten av foredragsholdere

– De har virkelig skummet fløten av foredragsholdere

Journalist, sommelier og vinblogger Ingvild Tennfjord er helt fra seg av begeistring for programmet for Haugalandskonferansen 2018. Fredag er det hun som er konferansier. I tillegg skal hun holde et foredrag kalt «Folk og vin.»

– Jeg er så imponert over programmet. De har virkelig skummet fløten når det gjelder foredragsholdere. Dette med kunstig intelligens og selvkjørende biler for eksempel, er temaer som vi ikke vet nok om. Selv har jeg alltid tenkt at dette ser science fiction, men det skjer faktisk nå, sier Tennfjord.

Hun er forkjemper for at god vin ikke skal være forbeholdt eliten. Det er noe av budskapet i hennes eget innlegg på konferansen.

– Det er så lite som skal til, og så få ting en kan lære seg om vin, for at det skal åpne seg en helt ny verden.

Vi spurte Tennfjord om hennes ultimate vintips. Da var hun rask med å bryte ut i sang, og siterte Odd Nordstoga; «Grisen står og hyler..»

Hvorfor hører du i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no