SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDårlig stemning, men ikke noe sjokk

Dårlig stemning, men ikke noe sjokk

I dag har Katarina Risanger Søndstabø fått to beskjeder som hun har ventet på. Først kom nyheten om at årets landstreff for russen i Kongeparken i mai er avlyst, og et par timer senere kom beskjeden fra kunnskapsdepartementet om at det ikke blir skriftlig eksamen verken i 10. klasse eller på videregående. – Vennene mine er lei seg og det er dårlig stemning samtidig som det ikke er noen bombe at det ikke blir russetreff i Kongeparken, sier russepresidenten på Vardafjell vidergående. – Det er veldig spesiell situasjon, og den eneste kontakten vi har er på video chat. Jeg ønsket å bli russepresident for å sørge for at folk skulle ha det gøy, så jeg føler meg maktesløs, sier Risanger Sønstabø.

Katarina Risanger Sønstabø tror de fleste elevene er glad for at det ikke blir skriftlig eksamen og at de nå kan konsentrer seg om å få best mulig standpunktkarakter. – Nå har vi hjemmeundervisning via teams, og det fungerer bra selv om jeg savner å har normale dager på skolen, sier 18-åringen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no