SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltByggopp i Nord-Rogaland: 10 lærlinger er permitterte

Byggopp i Nord-Rogaland: 10 lærlinger er permitterte

Byggopp Rogaland  er opplæringskontor for bygg- og anleggsteknikk. De melder om 10 permitterte lærlinger i Nord-Rogaland. I avdeling Nord-Rogaland i Byggopp Rogaland har de rundt 160-170 lærlinger.

-10 av dem er nå rapportert inn til fylket permitterte. Noen er syke og noen har fått varsel om permittering, men resten er i drift og jobber som vanlig, sier Ernst Eielsen, opplæringsansvarlig i Byggopp Rogaland.

Tilbakemeldingene fra bedriftene  han har vært i kontakt med så langt etter det ble klart at tiltakene og restriksjonene er forlenget til over påske er at noen av dem har bra med arbeid selv til over påske, mens noen er mer bekymret for hva som skjer etter påsken. 

Han forteller at de hele tiden har jobbet tett med fylkeskommunen og har fått god informasjon å gi videre til bedrifter og lærlinger.

-Men det er jo ingen som vet hvor lenge vi holder på med dette. Per nå har vi jo en plan for ting og vi vurderer egentlig hver enkelt lærling eventuelt opp mot forskyving av læretid, som vi kaller det, eller hva vi må gjøre, sier han.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no