SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltByfest1 skal bli en storslagen tradisjon på forsommeren

Byfest1 skal bli en storslagen tradisjon på forsommeren

10 000 mennesker i alle aldre er målet for samarbeidspartnerne bak Byfest1 i Haugesund helga 16. til 18. juni. Samarbeid er nøkkelen for å få det til er de enige om alle sammen.

Mediehuset Haugesunds Avis, Haugesund kommune (KUF), Inventumgruppen, Leig Det AS og Haugesund Sparebank er «one big happy family» i dette prosjektet.

Store norske artister som Highasakite, Janove Ottesen og Sondre Justad er allerede klare. Flere store artister på nasjonalt nivå blir annonsert i nær framtid. Men dette er ikke bare en musikkfestival på Rådhusplassen og Indre Kai. Det planlegges mengder av aktiviteter rundt om i hele Haugesund.

Et annet viktig aspekt ved Byfest1 er at aktørene ikke har ambisjoner om å tjene seg rike på dette. Overskuddet skal i all hovedsak gå rett inn i neste års festival. Målet er å skape en fast tradisjon på forsommeren i Haugesund.

På bildet: Kultursjef Eilif Fjon, Inventumsjef Bjørn Gerry Viksund, markedssjef Dan Olsen i Haugesunds Avis og daglig leder Nils Arne Fjeldkårstad i Leig Det AS.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no