SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBoligmessa fra Vardhallen til Storhall Karmøy

Boligmessa fra Vardhallen til Storhall Karmøy

i februar 2021 arrangeres den store Boligmessa for første gang i Storhall Karmøy på Vea. Vardhallen, der messa har hatt fast plass i 20 år, er nå blitt for liten.

– Det er vemodig, for vi har trivdes veldig godt i Vardhallen og blitt godt kjente med folkene som har jobbet med messa i alle disse årene. Men vi har et stort behov for større plass. Det er et behov vi har kjent på lenge, sier prosjektleder Rudi Rørstad i Boligmessa.

Han innrømmer at han er litt spent på hvordan folk responderer på flyttingen.

– Noen vil nok falle fra, men så kommer det nok også nye til. Jeg tar det som et positivt signal at samtlige utstillere som var med i år, også har skrevert seg på listen for neste år, sier Rørstad.

Årets boligmesse, den siste i Vardhallen, ble arrangert lørdag og søndag.

– Vi hadde rekordbesøk i fjor, og vi regnet ikke med å sette enda en ny rekord. Litt nedgang ble det, men vi er fornøyde, sier prosjektlederen.

 

(Foto: Roar Eskild Jacobsen, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no