SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBjørn André Widvey før Pride-appell: -Ikke ta for gitt at den neste personen du møter er heterofil

Bjørn André Widvey før Pride-appell: -Ikke ta for gitt at den neste personen du møter er heterofil

Den tanken, og påfyll av litt livsglede, håper Bjørn André Widvey er noe folk sitter igjen med etter Pride-paraden og appellene i Haugesund i morgen.

 

Widvey holder appell på Rådhusplassen i morgen når Pride-paraden har gått fra Byparken. Han har jobbet i Skeivt Arkiv i Bergen i to år. Der startet han etter å ha jobbet som programleder i TV Haugaland i en årrekke.

 

Historie som årets tema

 

Det blir en del reising til Pride-markeringer landet rundt i forbindelse med jobben i Skeivt Arkiv. I år er Pride-temaet historie, noe som har gått igjen på markeringene han har deltatt på. Med fokus blant annet på endringer i samfunnet, politisk og lovmessig.

-Men en annen ting som også er vel så viktig at det har blitt satt fokus på, og som folk kanskje har satt fokus på med seg selv, er deres egen historie. Det synes jeg har vært ganske flott. Plutselig blir man kanskje litt mer bevisst sin egen historie, og tør kanskje også å være litt mer stolt av sin egen historie enn man har vært, sier Widvey.

 

Feirer Pride i Haugesund for første gang

 

I fjor ble det arrangert Pride-parade for første gang i Haugesund. I år skal Widvey oppleve Pride for første gang i Haugesund. Det hadde han ikke trodd for 15-20 år siden.

-På ingen som helst måte. Første gang jeg flyttet fra Karmøy var jeg 19-20 år. Da flyttet jeg til London, og der møtte jeg Pride for første gang. Det var så nytt for meg som begrep at jeg ikke skjønte hva det var, sier han, og beskriver sitt første møte med Pride i London som enormt, både i skalaen på arrangementet og som den folkefesten det var allerede da.

-Men det var nok også den følelsen av at jeg aldri hadde sett så mange som meg selv. Det var nok det sterkeste inntrykket, sier han.

I morgen skal han også være med på å heise regnbueflagget i hjemkommunen, før han skal holde appell i Haugesund. Hør hele intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no