SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBjarte Tjøstheim inntar Festiviteten for tredje gang

Bjarte Tjøstheim inntar Festiviteten for tredje gang

Foto: Pressefoto, Siren Høyland Sæter

Forestillingen «Det går betre no», som for første gang ble satt opp på Det Norske Teater i 2018 spilles fortsatt. Lørdag inntar Bjarte Tjøstheim igjen Festiviteten i Haugesund og gleder seg stort.

Forespørsel fra Thomas Gjertsen

Bakgrunnen for showet var at Thomas Gjertsen hadde lest et intervju med Bjarte, der han forteller om angsten. -Han spurte om jeg kunne tenkt og turde å sett opp en forestilling og etter et par pils sa jeg ja. Dagen etter var det min kone Kristin som mente jeg ikke skulle forkaste det med en gang, men heller la meg tenke over det noen dager, forteller Bjarte. -Dersom Thomas Gjertsen tenkte at jeg kunne få til dette her, kunne jeg kanskje få det til!

Forestillingen tar for seg tematikken angst. -Jeg tenker at alle har ting de frykter og er engstelige for i større eller mindre grad. Denne forestillingen er fortellingen om måter jeg har forsøk taklet angsten på, noen har han lykkes med, og andre har han ikke lykkes nå, forteller Bjarte. Men han forsikrer oss om at «det går betre no»

Rogaland blir hjemmebane

-Jeg har flere kjente i Haugesund så jeg føler det er som å komme hjem til Haugesund. Bjarte forteller at han prøver å få lagt flere steder når han først er ute og reiser på vestlandet. Denne uken skal han gjøre forestillingen for første gang på Randaberg. Det er noe han kommer til å være ekstra nervøs før han går på scenen. -Det er veldig gøy å spille over hele landet, men jeg merker at det er ekstra trøkk når jeg er i Rogaland. Jeg føler at det er mange som heier på meg her, og det er jeg veldig takknemlig for.

CODA KORK

Bjarte har et godt og nært forhold til Kringkastingsorkesteret (Kork). Tilbake i 2010 spilte Radioresepsjonen sine Jingler på Rockefeller og da var Kork med. Nå er han og Robert Stoltenberg aktuelle med serien CODA KORK på NRK som tar for seg livet i Kork, og reisen mot den siste konserten før orkesteret angivelig skal legges ned i forbindelse med NRK sin flytting fra Marienlyst. – Dette er en ide jeg og Robert har hatt lenge, men det er først nå vi begge har hatt tid til å arbeide med den. Når vi fant ut at begge hadde muligheten møtte vi spørre Kork, og heldigvis syns de dette var en god ide og sa ja. Det passet bra i anledning 75-års jubileet.

 

I intervjuet over hører du også om hvordan det var å starte Radioresepsjonen, og ta over etter Are og Odin, og fylle deres sendetid, og overgangen til Papaya og PodMe. Du får og vite hvordan Bjarte går frem for å få gjennomslag for sine ideer til TV serier.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no