SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBirger Førre håper politikerne snur om eiendomsskatt

Birger Førre håper politikerne snur om eiendomsskatt

Han håper lokalpolitikerne i Tysvær kan snu i vedtaket. Daglig leder i Førre Trelast og leder i Tysvær næringsforum, Birger Førre, er spent på hva som kommer frem i kveldens møte i kommunestyret.

På møtet skal Ola S. Apeland (H) stille spørsmål om posisjonen har tenkt over konsekvensene av innføringen av eiendomsskatt på syv promille. Ordfører Sigmund Lier (Ap) bekrefter overfor Haugesunds Avis at det vil bli gitt svar.  Han mener kommunestyret vedtok korrekt sats basert på arbeid gjort av en sakkyndig nedsatt nemnd i kommunen og takstmann. Førre fortalte i forrige uke til Haugesunds Avis at han har mottatt et krav på 208.000 kroner på Hamrane Eiendom, mot 95.000 kroner året før.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no