SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBevissthet, vilje og handling for likestilling

Bevissthet, vilje og handling for likestilling

Førsteamanuensis og forsker Lise Langåker ved Høgskolen på Vestlandet skal snakke om likestilling i Karmøy kommune på et 8. mars-arrangement kommunen inviterer til i dag, blant annet ut i fra likestillingsindikatorer. Det er 12 av 45 kommunerepresentanter som er kvinner. Kvinner som jobber i Karmøy tilknyttet næringslivet jobber mye deltid.

-Det er en del ting som Karmøy ligger under gjennomsnittet på, under for eksempel Haugesund og. Det er markerte forskjeller på disse indikatorene. Så får vi lure på hvorfor, og så får vi lure på om det er ting som kan gjøres på et strukturelt nivå, et kommunalt nivå, et samfunnsmessig nivå for å få en forandring på det. Hvis samfunnet ønsker det, sier Langåker.

Langåker mener bevissthet om en situasjon er noe av det som er viktig for likestilling, og at det må villes. Vilje og handling. En av de viktigste sakene å som omhandler likestilling mener hun er saken om økonomisk selvstendighet. -Å ha økonomiske muskler til å stå på egne ben, sier Langåker.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no