SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBevisst i stormen

Bevisst i stormen

For rundt seks år siden fikk Ingrid Quist diagnosen uhelbredelig beinmargskreft. Den beskjeden fikk hun samtidig som de ventet på telefon fra Rikshospitalet til ektemannen Finn, som trengte nye lunger.

-Jeg har blitt veldig bevisst på at jeg prøver å tenke de rette tankene og prøver å gjøre de rette valgene underveis. Både når de stormer og når det er rolige perioder er det viktig å tenke de gode tankene. Da får det gode følger, gode handlinger for oss, sier Quist.

Et par måneder etter å ha blitt utskrevet fra sykehuset etter en benmargstransplantasjon sommeren 2010 deltok hun i Djupadalten. Siden har hun gjennomført flere halvmaraton.

-Selve diagnosen kan jeg ikke gjøre noe med, men jeg kan gjøre noe med hvordan jeg vil forholde meg til diagnosen, sier Quist.

Hun forteller sin historie fra scenekanten i februar med forestillingen «Alt sitter i hodet». Billettsalget åpnet i forrige uke og det er allerede satt opp ekstraforestilling i mars.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no