SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltArrangerer «Skåredalten» for første gang

Arrangerer «Skåredalten» for første gang

Bente Fiskaaen har lenge drømt om å arrangere et eget løp. Nå er hun løpsgeneral for mosjonsløpet Skåredalten, som arrangeres for første gang i Haugesund søndag 29. september.

Hun startet med å lage et privat arrangement på Facebook, etter å ha delt drømmen sin om å lage et løp og samle inn penger til Kreftforeningen med naboen. -Etter det har det egentlig bare gått slag i slag, forteller hun.

Målet er å komme opp i 200 deltakere. Til nå har hun fått 145 påmeldinger. Deltakerne betaler 100 kroner hver. I tillegg har hun fått positive svar fra flere sponsorer, som til nå har bidratt med nesten 25.000 kroner i tillegg til å stille med diverse andre ting.

Veldedighetsløpet er fem kilometer langt og skal være for alle. Det arrangeres søndag 29. september. 

-Alle kan være med, alle kan delta. Du trenger ikke å springe fort, du kan gå. Jeg har fått mange spørsmål om hvordan løypen er og om folk kan gå, ta med barna, ta med hunden. Selvfølgelig, jeg vil at alle skal komme, sier løpsgeneralen, som håper løpet kan bli en tradisjon.

Skåredalten starter klokken 14:00 ved Skåredalen barnehage. Fristen for påmelding er satt til 15. september. Hør mer om løpet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no