SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKlipper sauer i 24 timer i strekk for sin hjertesak

Klipper sauer i 24 timer i strekk for sin hjertesak

Ørjan Østebøvik (35) fra Tysvær vil klippe 1080 sauer på ett døgn på Fatland slakteri i Ølen i september. Det vil han gjøre for å samle inn penger til Landsforeningen for uventet barnedød (LUB).

– Sommeren 2018 mistet vi en gutt i uke 27 i svangerskapet. Det er forferdelig å oppleve sånt. Jeg hørte fra en kompis i Wales at han gjennomførte et klippemaraton for å samle inn penger til den walisiske luftambulansen. Da fikk jeg inspirasjon til å gjøre det samme her, og samle inn penger til LUB, sier Østebøvik.

Foreningen bruker penger de får inn til å støtte forskningsprosjekter, noe en kan lese mer om på LUBs hjemmesider.

Ørjan Østebøvik i aksjon. (Foto: Privat/Facebook)

 

Aktiv på Facebooksiden «Klippemaraton 2020»

Østebøvik vil klippe sauer i et døgn i strekk for å skape blest om innsamlingen. Han legger opp til saueklipping i 2-timers økter, med en halv times pause mellom hver økt. Dermed varer arrangementer i totalt 29,5 timer.

– Målet er å klippe 1080 sau. Da må det klippes 45 sau per time, eller en sau hvert 80. sekund, sier Østebøvik.

Han har ikke satt seg noe konkret økonomisk mål for innsamlingen, men har planer om å være aktiv på arrangementets Facebookside gjennom sommeren.

Der vil han blant annet lansere konkurranser, og opplyse om hvilke måter man kan bli med på å støtte Landsforeningen for uventet barnedød (LUB) på.

Hør Østebøvik beskrive sitt prosjekt i innslaget over.

 

 

(Foto: Hovedbildet i denne artikkelen er et illustrasjonsbilde, hentet fra Pixabay.com)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no