SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltArne slutter i dag – Helene overtar i morgen

Arne slutter i dag – Helene overtar i morgen

Arne Valen har sin siste dag som daglig leder i Kirkens bymisjon Haugaland. Mannen som ikke er særlig glad i oppmerksomhet rundt sin person har blitt gjort stas på hos Kirkens bymisjon.

Helene Skeie Østhus er daglig leder fra i morgen av. Hun overtar stillingen på «Årets varmeste dag» og starter dagen med å dele ut oransje skjerf på Haugalandet.

Hun kommer fra stillingen som kommunikasjons- og næringslivsansvarlig i Kirkens bymisjon Haugalandet. Hun kan bekrefte at det ikke har vært en lett oppgave å planlegge en storslått avskjedsfest for sin avtroppende sjef.

-Nei, det var visst ikke aktuelt. Han har jo et oppmerksomhetsbehov, men nå skjønner jeg at det har kun handlet om sak. Det har kun handlet om å få lov til å fremme det han har brent sånn for i alle årene i bymisjonen, og veldig lite om ham, sier hun.

Valen har likevel vært ansiktet utad for Kirkens bymisjon lokalt siden 2005. 

-Mission. Det er det det handler om. Det er saken og oppdraget. Å gå inn og fronte det, har jeg gjort med stolthet og glede. Det har ikke vært problematisk sånn sett, når saken er så viktig, sier Valen.

Da han startet i bymisjonen i 2005 var de fem ansatte og arbeidet var knyttet til bo-oppfølging og forebyggende arbeid med barn og unge på skoler. Mye har skjedd siden. Hør mer om Valens tid i bymisjonen og Skeie Østhus sine tanker om fremtiden i intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no