SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltÅpnet nytt minigolfanlegg på Torvastad

Åpnet nytt minigolfanlegg på Torvastad

Golf-anlegget på Torvastad har fått et nytt minigolf-anlegg. Fra før av har de  anlegget «Gården». Prislappen kom på rundt fem millioner kroner.

Foto: Alfred Aase/Haugesunds Avis

-Ja, det har blitt litt mer enn vi så for oss, sier eier Terje Hausken, som beskriver satsingen som basert på gode erfaringer/idioti. De har opplevd en vekst i bruk på 15-20 prosent og satser på at flere skal få øynene opp for anleggene, både minigolf of golf-banen, på Torvastad.

Tema for anlegget er gruvedrift, og anlegget har fått navnet»Gruvå». -Det er litt kjekt synes jeg, å bruke det vi har her, sier han

«Gruvå»-prosjektet har de holdt på med i halvannet år og er veldig fornøyde med resultatet de kunne åpne på fredag. Nå holder de på med en ny utvidelse. -Det blir ikke mer minigolf, men det blir mer litt lekeplass og små hytter for grilling, sier Hausken.

Illustrasjonsfoto: Pixabay

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no