SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltÅpner Gatejuristen i Haugesund i dag

Åpner Gatejuristen i Haugesund i dag

Gatejuristen i Haugesund åpner i dag. Gatejuristen gir gratis rettshjelp til folk som har eller har hatt rusproblemer flere steder i landet. Tilbudet ble opprettet for over 12 år siden.

-Det er ikke så mange som går den ekstra milen for våre klienter, men her i Haugesund har man vist at det ønsker man å gjøre. Da er jeg sikker på at det kommer til å bli en suksess, sier grunnlegger Cathrine Moksnes. Hun var gjest sammen med Camilla Andersson, leder av Gatejuristen i Stavanger, Silje Christine Hellesen i Eurojuris Haugesund og Arne Valen i Kirkens bymisjon Haugalandet.

Over 150 frivillige jobber med Gatejuristen i landet. Det er Eurojuris Haugesund og Kirkens bymisjon lokalt som har tatt initiativ. -Jeg ser at det kommer til å bli kø i den dørene i uken foran, sier Valen.

I dag markeres åpningen i Festiviteten klokken 12.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no