SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltÅpne om sine utfordringer med angst

Åpne om sine utfordringer med angst

Lilly-Karine Rykkje (31) fra Skjold og Rune Lindanger (36) fra Grinde deltar i selvhjelpsgrupper gjennom Angstringen Haugesund. De håper deres åpenhet om egne angstutfordringer kan hjelpe andre.

Angstringen Oslo inviterte til et åpent informasjonsmøte i Haugesund i fjor høst. Det ble starten på Angstringen Haugesund. Rykkje er kontaktperson og har satt sammen to lokale selvhjelpsgrupper. 10. april inviterer de til et nytt informasjonsmøte.

Det er flere som står på venteliste for å delta i grupper. Nå håper de at et nytt informasjonsmøte kan føre til at de får nok personer til å sette opp flere selvhjelpsgrupper.

I intervjuet med Rykkje og Lindanger kan du høre om angst, deres egne utfordringer med angst og hvordan de opplever å delta i selvhjelpsgruppene.

 


 

Episode 1 hører du over. Der kan du høre om Angstringen, hvordan selvhjelpsgruppene fungerer og om Rykkje og Lindanger sine egne utfordringer med angst. Dette kommer vi også nærmere inn på i de neste episodene.

Episode 2: Tema: Ulike typer angst, blant annet panikkangst. Rykkje og Lindanger forteller også litt om veien de har gått for å komme der de er i dag, blant annet via fastlege og psykolog.

Episode 3: Tema: Bekymring i forbindelse med angst, kriterier for å være med i selvhjelpsgrupper i Angstringen, samt hvordan det å ha problemer med angst har påvirket deres arbeidsliv.

Episode 4: Tema: Selvbilde og selvtillit i forbindelse med angst og deres erfaringer med åpenhet om angst.

Musikken er produsert av audionautix.com

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no