SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAntall trafikkdrepte nær halvert på 10 år: – Formidabelt

Antall trafikkdrepte nær halvert på 10 år: – Formidabelt

Trafikkofrenes dag markeres ikke i Haugesund i år. Trygg Trafikk oppfordrer til å tenne lys og dele i sosiale medier i stedet. Dagen er for å minnes de som døde eller kom til skade i trafikken foregående år.

– Det blir slik på grunn av smittesituasjonen. Det ble avgjort før jul. Redningsetatene, politiet og brann har så stor belastning som følge av pandemien at de ikke kan ta på seg flere ting, sier regionleder i Trygg Trafikk, Ingrid Lea Mæland.

Hun beskriver en formidabel nedgang i antall trafikkdrepte de siste ti årene, selv om hvert eneste dødsfall er ett for mye.

– Antallet er nesten halvert, 48 prosent, på ti år. Det viser at det gjøres mye godt forebyggende arbeid, sier Mæland.

I Rogaland omkom seks mennesker i trafikken på veiene i 2021, mot fem i 2020 og fem i 2019. Trenden er i likhet med resten av landet nedadgående også i Rogaland. De siste fem årene (2017- 2021) har det omkommet mellom fem og ni personer årlig. Mellom 2012-2016 omkom mellom åtte og 19 personer årlig.

De siste ti årene har antallet hardt skadde i trafikken her i fylket årlig ligget mellom 40 og 50, med unntak i 2016 med 57.

Totalt antall skadde som er registrert i Rogaland, har gått nedover, rundt 300 ble skadet i 2021 (foreløpige tall).

De siste fem årene har det ligget på ca. 350 personer, de foregående fem årene lå antallet på rundt 500, som er en nedgang fra 2011 og tidligere år, da tallet var på over 600 registrerte trafikkskadde i Rogaland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no