SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt690.000 kroner til Haugesund Røde Kors sitt prosjekt #meigjengen

690.000 kroner til Haugesund Røde Kors sitt prosjekt #meigjengen

Haugesund Røde Kors sitt prosjekt #meigjengen ble i går tildelt en sjekk fra Gjensidige på 690.000 kroner. 

Tildelingen har mye å si for jobben til Karoline Kolstø. Prosjektlederstillingen blir utvidet fra 50 prosent til 100 prosent ut året.

-Men samtidig kjenner jeg jo at jeg har valgt å ha en sånn type stilling, så jubelen i går når vi fikk tildelingen gikk mest ut på at midlene gikk til prosjektet sin fordel og ikke min egen. Selv om det er veldig kjekt for meg å gå hjem og fortelle det til han jeg bor med at jeg endelig har en litt større stilling enn det jeg har hatt tidligere, forteller hun.

Meigjengen hjelper ungdom i Haugesund med å finne fritidsaktiviteter. De hjelper ungdommer med å finne frem til deres interesser og kobler dem opp mot aktiviteter. Lars Morten Mæland har vært frivillig i Haugesund Røde Kors lenge. Det siste cirka halvannet året har han vært med på #meigjengen-prosjektet.

-(..) Å hjelpe ungdom med å finne den ene aktiviteten de trenger og som de blomstrer i er så fantastisk flott å se, sier han.

Nå skal arbeidsgruppen, styringsgruppen og samarbeidspartnerne sammen legge en plan for 2020.

-Jeg tenker at vi får sette oss ned og koke sammen en liten plan for året. Men det som er kjekt å vite er jo det at nå når vi jo enda flere enn det vi har gjort tidligere, nettopp på grunn av den kapasiteten på dagtid som er blitt bedre nå, sier Kolstø.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no