SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt6500 ulovlige bygg i Karmøy

6500 ulovlige bygg i Karmøy

Karmøy kommune har avdekket at eneboliger i kommunen er bygget uten godkjenning. Byggesaksavdelingen mistenker at mer enn 6500 små og større bygg og tiltak mangler nødvendige tillatelser rundt om i kommunen. – Overraskende mange, sier byggesakssjef Runar Lunde i Karmøy kommune.

For første gang har kommunen gått detaljert til verks for å kartlegge alle eiendommer i Karmøy, for å sjekke om eierne har tatt seg frihet til å bygge blant annet garasjer, terrasser, kaianlegg, og boliger uten nødvendige godkjenninger.

De som blir avslørt i forbindelse med kommunens jakt på ulovlige eiendommer kan risikere gebyrer opp mot 200.000 kroner, avhengig av alvorlighetsgrad. I tillegg kan enkelte forvente seg å måtte rive, enten det er snakk om en ulovlig oppført enebolig, eller natursteinmur i strandsonen. 

På bakgrunn av den store pågangen av saker har byggesakssjef Lunde bedt politikerne om å bevilge midler til å opprette to nye stillinger som er øremerket oppfølging av disse sakene. Stillingene blir i sin helhet finansiert av gebyrene som kommer inn som følge av ulovlighetssakene.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no