SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt60 fra politiet og HV-08 øver på Haugalandet

60 fra politiet og HV-08 øver på Haugalandet

Torsdag vil politiet og HV-08s innstasstyrke gjennomføre en storstilt fellesøvelse. Øvelsen vil ende opp på Tittelsnes Fort i Sveio, men bevæpnet og uniformert personell vil kunne observeres også flere steder på Haugalandet, blant annet i sentrumskjernen i Haugesund. Sist politiet på Haugalandet hadde øvelse sammen med Forsvaret var i 2013.

Følgende moment skal trenes på:

  • Operativt samvirke mellom de to aktørene
  • Samvirke på samband etter at HV har fått nødnett
  • Samspill i forhold til kommandolinjer

– Det er fornuftig at vi gjennomfører en felles øvelse. Det er objekter i vårt nedslagsfelt som gjør at det i en alvorlig situasjon kan være aktuelt å benytte seg av bistandsinstruksen og således samarbeide med Forsvaret. Da trenger vi å ha øvd på dette og kjenne hverandre, sier leder ved operativ utvikling i Haugaland og Sunnhordland, Odd Helge Åkset.

Distriktssjef for Heimevernet i Rogaland og Agder-fylkene, oberst Bjørn Arild Siljebråten, supplerer:

– Hvis vi ikke trener på samvirke vil vi frata oss selv muligheten til å være effektive hvis en hendelse inntreffer. Min erfaring er at det vi har trent på klarer vi å håndtere på en god måte. Det vil bli vanskelig å improvisere i en situasjon der Forsvaret skal være støttespiller for politiet hvis vi ikke kjenner hverandre, sier Siljebråten.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no