SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt350 deltok i den første utgaven av Skåredalten

350 deltok i den første utgaven av Skåredalten

-Det var en fantastisk dag,  sier løpsgeneral Bente Fiskaaen, og kan bekrefte at det blir Skåredalten også neste år. 

Mosjonsløpet ble arrangert for første gang i går

-Jeg kan nesten ikke beskrive hvor flott det var, fordi alt gikk alt som det skulle. Det ble perfekt. Været var også med oss. Vi hadde håpet på 200 deltakere, det ble 350. Når startskuddet gikk, og du så alle sprang ut, da kom tårene, forteller Fiskaaen.

Det var Thomas Finshus av herrene og Thea Hovda av kvinne, som var raskest rundt den 5 kilometer lange løypa i Skåredalen.

Bente Fiskåen startet “Skåredalten” for å samle inn penger til Kreftomsorg Rogaland, og fikk med gårsdagens løp inn over 50.000 kroner til formålet. I tillegg solgt XXL klær og sko, og skosalget kom på rundt 15.000.

-Så er det sponsorene utenom også. Vi må trekke fra litt i forhold til utstyr og utgifter, men det er ikke så mye. Vi er i hvert fall oppe i 70.000. Det er helt fantastisk, sier hun.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no