SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt30 pågrepet i narkoaksjon i ungdomsmiljø

30 pågrepet i narkoaksjon i ungdomsmiljø

30 personer i et større ungdomsmiljø på Karmøy, fastlands-Karmøy og i Haugesund ble pågrepet i en større aksjon i forrige uke. Ti av de pågrepne var under 18 år. Politiet ber foreldre, lærere og alle som er i kontakt med ungdom være obs.

-Vi har sett en forverring i yngre brukere og at det har vært en del tyngre, harde stoffer. Og vi har sett at vi får inn stadig nye navn. Så helt overraskende var det ikke, men at det har blitt såpass mange som nå 30 til slutt i denne aksjonen, i tillegg til at vi har uroet 10-15 tidligere, er det klart at det er et ganske stort antall på unge personer, sier gruppeleder ved narkotika, vinning og forebyggende gruppe ved Karmøy lensmannskontor, Kim Skogland Pedersen. Han finner det også bekymringsverdig at de når tar beslag i mange forskjellige typer narkotiske stoffer.

Aksjonen ble utført gjennom samarbeid mellom politifolk fra store deler av tidligere Haugaland og Sunnhordland, i tillegg til forebyggende gruppe ved Karmøy og Haugesund, Utrykningspolitiet og Etterretningsseksjonen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no