SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVardmodellen feirer 25 år med integrering

Vardmodellen feirer 25 år med integrering

Oddbjørn Skartun er tidligere storscorer i Vard. I dag leder 31-åringen Vardmodellen, SK Vard Haugesunds integreringstiltak som hvert år integrerer 15-20 innvandrere eller asylsøkere i det norske samfunnet gjennom fotball.

Skartun har en 25% stilling som leder i Vardmodellen. Stillingsprosenten er doblet fra 12,5%, blant annet i håp om å øke synlighetene og hente mer midler til driften.

– Mye av tiden går med på å søke om midler fra støtteordninger og fond, sier Skartun.

 

Digitalt magasin for å markere jubileet

Vardmodellen ble opprettet i 1995 og markerer dermed sitt 25-årsjubileum i 2020. Et større arrangement har måttet utsettes til neste år på grunn av koronapandemien, men i et digitalt magasin på nettet har Vard oppsummert Vardmodellens historie så langt.

Den består blant annet av besøk fra prominente gjester, priser og utmerkelser.

Link til det digitale magasinet: Prominente gjester som dronninger, kronprinsparet og Eric «The King» Cantona har gjestet Haugesund og Vardmodellen opp gjennom årene. 

 

Foto: Vardmodellens digitale magasin

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no