SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt140 julenek i Djupadalen

140 julenek i Djupadalen

140 julenek utstyrt med hver sin QR-kode ble plassert forskjellige steder i turområdet før helgen. Grønberg eiendom og Appex står bak stuntet som skal gå Djupadalen til gode. Jo mer QR-koder en laster opp, jo mer penger samler en inn til Djupadalen.

Foreløpig holder de kortene tett til brystet om hva pengene skal gå til. -Meningen med dette er ikke å gruse veiene, men å finne på ting som kan skape mer interesse for å være i området, sier Grønhaug. Stuntet varer til 4. januar, men det tyder på at det er en del av noe større. -Det vil jeg tro det er, ja, sier Grønberg hemmelighetsfullt.

Grønberg eiendom står bak utbyggingen av Kvednatunet. Flere har henvendt seg om prosjektet. -Voldsomt mye positivt og noe negativt, sier daglig leder Øystein Grønhaug. Han har selv vokst opp på Solvang og sett utviklingen i området gjennom årene.

-Når jeg var liten gutt så bodde vi jo på landet på Solvang, så det har jo vært ekstrem utvikling i Haugesund, sier han.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no