SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt10 år gammel gutt utsatt for vold i Djupadalen

10 år gammel gutt utsatt for vold i Djupadalen

En ti år gammel gutt skal ha blitt utsatt for vold i nærheten av Eivindsvatnet i Djupadalen i Haugesund i går.  Nå ber politiet om tips fra folk som kan ha sett noe i tidsrommet halv seks og syv i går kveld.

 

Politiet fikk melding om hendelsen av faren til gutten i går kveld. Gutten hadde badet med noen kamerater før hendelsen.

-Der oppe skal de ha blitt stoppet av det som blir beskrevet som en ungdomsgjeng på rundt fem personer. 10-åringen skal ha blitt bedt om å gi fra seg sykkelen sin. Han ble også løftet opp av noen av ungdommene, der han og ble utsatt for et slag. Ungdommene skal, etter dette har skjedd, ha løpt fra stedet og forsvunnet i en bil, sier avsnittsleder Helge Varne.

Han forteller at guttene er preget av hendelsen, men det er ikke påvist fysiske skadet. Politiet ser alvorlig på hendelsen, både med tanke på alderen til guttene og at folk skal kunne bruke turområdene i finværet uten at noen ødelegger for det.

-Det er helt klart ikke noen som skal oppleve noe sånt som dette, sier avsnittslederen.

Tips kan meldes til politiet på telefon 02800. Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no