SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalVidar Villa’s båtturné ble til bobilturné

Vidar Villa’s båtturné ble til bobilturné

Vidar Villa har lagt ut på en omfattende sommerturné med hele 44 konserter på fem uker langs norskekysten. Lørdag 25. juli spiller han i teltet på Scandic Maritim. Til uka besøker han Bekkjarvik på tirsdag, hvor det er satt opp ekstrakonsert. På onsdag står Tysnes for tur.

 

Preget av korona

-Jeg satte meg tidlig et mål om at jeg skulle lære meg å spille piano i denne tiden, men nå åpner de opp igjen, og jeg har fortsatt ikke begynt, forteller Vidar Villa. Han sier at han som resten av Norge har brukt mye tid på Fortnight og «runnet Netflix».

 

Vidar villa og bandet visste at det på et tidspunkt ville Norge åpnes opp på ny, og da ville de være klar med noen alternative løsninger til turne.

 

-Vi arrangerte vår egen turne, leide oss en båt, og kjører rundt hele norskekysten, var planen sier Villa. Til Haugesund ankom de riktignok i bobil. -Båten ble ødelagt, den måtte vi legge fra oss i Mandal. Heldigvis kom pappa og fiksa bobil!

 

Hvordan er det å ha et så hektisk program som dere har?

-Det er veldig gøy men litt slitsomt også, men mye av det er selvforskyldt. Vi liker å bli med på festen etterpå også. Alle er så festglade og i godt humør, så det er vanskelig å ikke bli revet med.

 

Folk er sultne på kultur

-Jeg tror folk er sulten på kultur. Det så vi da vi la ut billettene for salg. Steder ble solgt ut på under minuttet. Det overrasker meg litt at folk stiller opp selv om det regner på en søndag.

 

Vidar opplever at folk ønsker å respektere smittevernrådene, og vaktene rundt omkring har god kontroll. -Det er fort gjort å reise seg opp, danse med bordet, og da er veien til å bevege seg noen meter kort.

 

I innslaget hører du også om hvordan han lagde egne versjoner av DeDerre’s jenter, og  Terkel i Knipe-låta «stikk av ditt svin».

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no