SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningTryllet seg videre i Norske Talenter

Tryllet seg videre i Norske Talenter

Raymond Mikkelsen fra Haugesund bor i Stavanger, og jobber til daglig i sjøforsvaret på Madla. Men på fritiden er han tryllekunstner. I sesongpremieren av Norske Talenter kunne vi se at han imponerte dommerne nok med korttriksene sine til at de sendte ham videre.

– Jeg er vant til å stå foran folk i jobben min, men jeg merket at jeg ble utrolig nervøs rett før jeg skulle inn foran dommerne. Jeg hadde aldri stått på en scene før. Men da jeg kom inn så ble jeg fort rolig, og klarte å tenke at det er tross alt jeg som er eksperten på det jeg skal gjøre, sier Mikkelsen.

Han er en del av et tryllemiljø som møtes jevnlig for å trylle for hverandre og utveksle erfaringer. Nå håper Mikkelsen at deltakelsen i Norske Talenter kan åpne noen dører.

– Jeg har begynt å se på muligheten for å utvikle tryllingen og ta jobber.

Etter at han gikk videre fra første audition har han vært inne en gang til for innspilling. Mikkelsen vet ikke når dette blir sendt på TV, og kan ikke røpe noe om hvordan det gikk. Dermed får vi heller vente i spenning.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no