SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdning«Tore på Sporet» til Tysværtunet

«Tore på Sporet» til Tysværtunet

Tore Strømøy deler historier fra 20 år med “Tore på Sporet” på TV i Tysværtunet lørdag kveld. Han har forøvrig en gladmelding til de som trodde konseptet var lagt dødt.

– Det er mange som tror det, men jeg holder på med en ny serie nå. Publikum i Tysværtunet vil få servert noen hemmeligheter, mens resten får vente til det kommer på TV.

Han blir aldri kvitt stempelet som «Tore på Sporet» og virker heller ikke å ha noe ønske om det.

– Jeg er jo «Tore på Sporet» jeg. Det er det både voksne og barn roper etter meg på gata, ikke Tore Strømøy.

Strømøy er også opptatt av å gi råd og tips til de som på egenhånd ønsker å begynne å lete etter fjerne slektninger. Selv anbefaler han å starte med det han kaller «hagleprinsippet.»

– Det går ut på å bare spre forespørsler ut overalt og se hvor det treffer, hvor en får napp, sier Strømøy.

Han står på scenen i storsalen i Tysværtunet lørdag kl 19.00.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no