SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningSnart 15 år med «Senkveld»

Snart 15 år med «Senkveld»

De fant kjemien da de jobbet sammen i ungdomsprogrammet «Trigger» på NRK. Der var Thomas Numme programleder sammen med Solveig Kloppen. Harald Rønneberg ble med som stuntreporter. Da Thomas senere var ønsket som programleder i «Idol» på TV2 i 2003, insisterte han på å ha med seg Harald. Slik ble det, og noen måneder senere  var de på plass i stolene i «Senkveld»-studioet.

– «Trigger» var en to-timers livesending, så vi gjorde mange intervjuer med artister, internasjonale og nasjonale. De eneste intervjuene jeg ikke forberedte, var de med Harald. Fordi da gikk ting av seg selv. Det var ikke noe stress, han bare bablet i vei og vi fant bare en sånn fin tone, sier Numme.

Resten er TV-historie. Neste år fyller programmet 15 år. De feiret stort da de hadde 10-årsjubileum og lover at 15 år også skal feires. -Ja ja, vi skal feire. Vi er ikke beskjedne på det. Vi må jo feire at vi overlever, sier radarparet.

Nå er Thomas og Harald i Haugesund for å ha julebord sammen med Haugaland storband i Maritim Hall.  -Det blir jo litt talkshow, du kan fort ende opp som gjest, sier de, uten at de vil røpe for mye.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no