SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningSlik gikk premieren på «Dam-di-dei» på 102

Slik gikk premieren på «Dam-di-dei» på 102

Torsdag gikk startskuddet for Din Morgens rykende ferske nynnekonkurranse «Dam-di-dei.» Den går ut på at en av programlederne får et lydtett headset med høyt volum, og skal nynne en låt som de to andre plukker ut.

Lytterne gjetter via SMS på hvilken låt som nynnes, og vi ringer opp en deltaker som får velge blant 20 konvolutter. I en av dem ligger hovedpremien som er et sentrumsgavekort på 5000 kroner. I de 19 andre konvoluttene ligger det en pose Twist.

 

OBS! SPOILER:

Deltakeren i premieren hadde 5% sjanse til å trekke hovedpremien, men fikk seg en pose Twist da hun valgte konvolutt nr 7. Det betyr at vinnersjansene neste torsdag har 1-19 sjanse til å treffe blink.

«Dam-di-dei»-konkurransen hører du i Din Morgen på 102 hver torsdag fremover mellom kl 8 og 9.

 

Både hovedpremien og Twisten leveres av Haugesund Sparebank.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no