SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningRune Bjerga med «Bjerga on ice» i morgen

Rune Bjerga med «Bjerga on ice» i morgen

Premieren var i en utsolgt DNB Arena i november. I morgen er Rune Bjerga på plass i Festiviteten i Haugesund med «Bjerga On Ice».

-Jeg må i hvert fall si at jeg tror jeg har det kuleste og kjekkeste publikummet, fordi det kommer så mye kjekke folk i alle aldre. Jeg har vært velsignet med fulle hus overalt der jeg har vært så langt. Det er ganske stor stas. Det er et show som jeg synes er gøy å gjøre, og det er ingenting som er bedre enn den kombinasjonen, sier Bjerga på telefon.

Mange har fått med seg hans «hjertesukk» på Facebook.  Hans siste snutt om Statoils navneskifte har fått 120.000 visninger på et par dager. -Det er over to millioner visninger på «heidemeg» totalt. Det er jo helt vilt når du tenker på det. Men jeg går heldigvis ikke og tenker på sånn. Jeg bare gjør det, så får det gå som det går, sier komikeren.

Hør intervjuet med Bjerga over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no