SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningKristian Valen til Haugesund med splitter nytt humorshow

Kristian Valen til Haugesund med splitter nytt humorshow

28. mars står Kristian Valen på scenen i Maritim Hall med splitter nytt show. I juni 2018 måtte komikeren avlyse flere show i Festiviteten på grunn av et sykehusopphold. Nå gleder komikeren seg til å «komme hjem» til Haugesund og lage galskap.

– Det blir litt som for en fotballspiller å spille på hjemmebane. Jeg har lang tilknytning til Haugesund, og de hjalp meg mye i starten. Når jeg går på scenen og ser smilene blant publikum får jeg ekstra energi, og ekstra lyst til å levere. Det blir nok et mye mer lokalt tilpasset show her enn det det ville blitt for eksempel i Oslo, sier Valen.

Han som tok det tungt da han måtte avlyse i fjor.

– Men legene sa at jeg kunne dø av blødninger i lungene om jeg ikke tok det med ro. Det var ikke kjekt, men nå kommer jeg sterkt tilbake med mange nye karakterer med Haugalandsdialekt.

Med forloveden og sin nye svigerfamilie fra Kopervik, har Valen altså mange nye lokale karakterer å spille på. Selv om han nylig har gitt ut en cover av Dolly Partons låt «Jolene»,  er det absolutt ikke et musikalsk show han kommer til Haugesund med.

– Nei, dette blir ikke noe musikalsk cabaret. Det blir imitasjoner, parodier og galskap.

 

(Foto: Jan Kåre Ness/Haugesunds Avis)

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no