SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdning– Han er ikke så kul som Ariana Grande

– Han er ikke så kul som Ariana Grande

Komiker Hans Morten Hansen har med seg sine to sønner til Haugesund når han i kveld står på scenen i Maritim Hall under «Julelatter». Eldstemann, Hans Joakim, var med i studio og fortalte at mens pappa står på scenen er han enten på rommet og spiller FIFA eller ser showet i salen. På spørsmål om hva han synes om å se far få folk til å le, kommer svaret kjapt: – Jeg har kjent han hele livet, så det er ikke så kult som å se Ariana Grande.

I tillegg til Hans Mortens Hansen er de yngre komikerne Jørgen EP og Rasmus Wold med i «Julelatter», og Hansen lover en god del julerelatert humor, men absolutt ingenting om cupfinalen uten at han helt har bestemt seg for hva han vil snakke om.

Etter et relativt rolig år, skal Hans Morten Hansen ha première på nytt showet, «Natural born comedian», i september 2020, og han ser fram til å spille inn sesong åtte av «Side om side». – Jeg aner ikke hva som skjer, men jeg håper Gullestad får beholde kjæresten, sier han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no