SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningDatarock-Fredrik med i Matkanalens nye serie «Fest i kjeften»

Datarock-Fredrik med i Matkanalens nye serie «Fest i kjeften»

Fredrik Saroea i Datarock var med på innspillingen av en ny serie på Matkanalen i dag, «Fest i kjeften». Innimellom innspillingene tok Øivind Lindøe ham med seg på besøk på Radio 102.

Saroea har drevet restauranten Lysverket i Bergen i tidligere og er medeier i pizzarestauranten Hoggorm i Bergen. Øl og sider er tema i  Matkanalens nye serie.

Datarock-vokalisten ble invitert med av programleder Thomas Digervold til å bli med i serien. De to har begge lang fartstid innen musikkbransjen og kjenner hverandre fra før.

-Jeg synes det er et utrolig viktig stykke arbeid som blir gjort med den serien. Å gjøre folk oppmerksomme for eksempel på at Vestlandet er en region som har laget epler i hundrevis av år og har lange sider- og  øltradisjoner. Thomas viser hvordan du kan kombinere det med mat, forteller han.

Innspillingen foregår på Garasjebryggeriet i Haugesund, i det samme bygget Datarock hadde en av sine første konserter utenfor Bergen i 2001. Det var under festivalen Safe as milk.

Malin Ekstrøm og Kindred Fever er også blant gjestene på innspillingen av episodene i dag.

-Vi har snakket om at vi skal ha mange sesonger allerede, men i dag spiller vi inn fem. Da rekker vi vel over 15 ulike merker, sier Lindøe, daglig leder i Matkanalen.

Datarock slipper ny EP på fredag og skal snart reise til Mexico for å ha konsert. Hør mer om den nye musikken deres og konsertplaner fremover i intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no