SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningCirkus Arnardo tilbake med sterk mann i manesjen

Cirkus Arnardo tilbake med sterk mann i manesjen

Denis Ilchenko trekker biler etter tennene, og reiser rundt med Cirkus Arnardo om dagen. Sirkuset er på plass i Haugesund.

-Vi har liksom hentet noe frem som var en standard før, å ha med en sterk mann i forestillingen. Det var et «must» i begynnelsen. Vi har hentet inn en som virkelig har slått an i hele verden. Han har Guinnessrekorder, verdensrekorder, sjonglerer med dekk og trekker busser med tennene. Han trekker en bil under forestillingen, med tennene. Det forteller Are Arnardo.

Sirkuset har satt opp teltet i Haugesund, og skal videre til Åkrehamn på torsdag. Neste år feirer sirkuset 70 år og de har begynt å planlegge jubileumsshowet.

-Vi er godt i gang. Vi skal prøve å slå den suksessen vi har gjort i år. Jeg skal nok klare det, men det blir en stor utfordring. Årets forestiling har virkelig slått an, sier han.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no