SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningBli med inn i lastebilen til «Levemann» og «Lothepus»

Bli med inn i lastebilen til «Levemann» og «Lothepus»

«Fjorden Cowboys» på TV2 Zebra har fått flere hundre tusen seere etter Lothepus-suksessen i Farmen Kjendis. Det nyter kompisen Joar Førde, også kalt «Levemann» godt av. Han har startet opp butikken Mekk Hardanger i Odda, og har hatt besøk fra hele landet etter at åpningen ble vist på TV.

På spørsmål om han blir deltaker i neste sesong av «Farmen Kjendis», sier Førde at det må vi ringe til samboeren Sigrid og spørre om.

– Det er det hun som bestemmer!

Ifølge Førde vil han vurdere å bli med dersom Märtha Louise også deltar.

– Nå har «Leifen» vunnet hele kongeriket, så da kan jeg ta prinsessa, sier Førde som er klar på at også han ville vunnet hele greia.

– Eg trur ikkje, eg veit!

Da Radio 102 slo på tråden satt Joar i en lastebil på vei til Stavanger sammen med Lothepus, og med kamerateamet på slep. Vi havnet altså midt oppi opptakene til «Fjorden Cowboys.»

Da Lothe fikk telefonen fikk vi vite at det var «bånn gass» både før og etter konserten i Old River Saloon i Etne på lørdag. Lothepus presiserer at det blir mye synging i helgene, men at han er travelt opptatt også som entrepenør. Han kunne også røpe at hans nye kompis Petter Pilgård kan komme til å dukke opp på konsertene fremover.

Fjorden Cowboys sendes på TV2 Zebra på onsdagskveldene.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no