SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningAre Kalvø er ingen fjellets mann

Are Kalvø er ingen fjellets mann

Komikeren er ute med boken «Hyttebok fra helvete» og standup-show flere steder i landet. 6. oktober kommer han til Haugesund og Festiviteten.

Det hele startet da Kalvø merket at han var blitt mer alene om å ikke gå på tur i skog og mark. Flere av vennene søkte seg mot naturen og fjelltoppene. Han «mistet» flere og flere venner til naturen. Da tok han grep for å komme til bunns i hva det er som lokker folk ut i naturen og hva han eventuelt går glipp av.

Komikeren er ikke fremmed for å gå tur, men det gjør han helst i boligstrøk, sentrumsgater og parker, steder som ikke er langt fra folk eller serveringssteder.

-Jeg er vant til å gå. Jeg tenkte at det ikke er noe fysisk problem, jeg skal gjøre det skikkelig, og gikk for Jotunheimen først. Jeg skulle da «ta», som fjellfolkene sier, Besseggen og Galdhøpiggen med en gang, forteller han.

Erfaringene han har gjort seg er nedtegnet i boken «Hyttebok fra helvete» Og, som tittelen røper, har ikke erfaringen gjort at han kjenner noen sterkere dragning mot å bestige fjelltopper. Kalvøs topp tre over de verste tingene med turen:

-Veldig mye styr. Fjelltur, turer i naturen, skal være en motvekt til hverdagens logistikk-mas. Det er det ikke. Det er veldig mye mas og pakking, om-pakking og ting du skal rekke når du går i fjellet enn det er i hverdagen. Tåke, veldig mye tåke i den norske fjellheimen. Det tredje er at fjellfolk lyver og skryter absolutt hele tiden, sier han.

Hør mer om dette over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no