SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneVanlig undervisning for alle elevene i Karmøy kulturskole

Vanlig undervisning for alle elevene i Karmøy kulturskole

Kulturskolen fikk prøve ut litt undervisning før sommeren, nå er de klare til å åpne for fullt på mandag.

-Nå når vi har fått beskjed om at vi kan åpne alt har vi måttet oppdatere smitteveiledere, gjort risikoanalyse, drillet lærerne i smittevern og utstyrt lærerne med en verktøykasse med smittevernutstyr. Vi føler at vi nå skal være ganske godt forberedt til å ta imot elevene våre, alle sammen, sier rektor Kirsten Jæger Steffensen.

Hun forteller at de var spente på hvordan pågangen av nye elever ville bli i år, siden de måtte avlyse forestillingene i vår. De 50-60 forestillingene er en god rekrutteringsarena for kulturskolen. Der inviterer de skolene til skoleforestillinger.

-En stund før søknadsfristen gikk ut så det ganske dårlig ut, men det har kommet seg hele veien. Vi ligger ennå litt under i forhold til i fjor, men ser at det kommer stadig nye som melder seg på. Det ser bra ut, faktisk, sier rektoren, og forteller at de har rundt 900 elever nå. Hør hele intervjuet over.

 

Illustrasjonsfoto: Pixabay

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no