SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneSnehvit med iPad og hiphopdverger

Snehvit med iPad og hiphopdverger

Fredag 8. februar er det première på «Snehvit og de syv hiphopdvergene» på Tønneloftet på Stålehuset. Og når Haugesund Barne – og Ungdomsteater setter opp eventyret, er det lagt til vår digitale tidsalder. – Jeg spør «lille app på iPaden der,,,,», sier Nora Louise Steine som har rollen som dronningen og som trives med å spille ond. Rebekka Styve Pettersen gjør den snille  stedatteren Snehvit med oransje hår, og hun er enig i at det er kjekkere å spille ond. – Snehvit er jo bare snill, og du kan gjøre mer ut av en slem rolle, sier Styve Pettersen. Eivind Lervik Tornli spiller Kåre, en av de to stebrødrene til Snehvit (han andre heter Bob), som på tross av de er litt naive og dumme har en ny plan for å ta livet av Snehvit. Annbjørg Skancke Eriksen spiller «Glitterline» som er en av de syv hiphopdvergene.  – Premièren fredag er utsolgt, men det er billetter igjen til forstillingene lørdag og søndag ettermiddag, sier produksjonsansvarlig Ingunn Soland Drabløs.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no