SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneSetter opp barneforestillingen «Vaffelfisken» på onsdag

Setter opp barneforestillingen «Vaffelfisken» på onsdag

Haugesund Teater har premiere på barneforestillingen “ Vaffelfisken” på onsdag, med Ida Frisch og Martin Osvold i kunstnerduoen “Kahytten”.

De to har bodd i Haugesund en stund nå. De er hyret inn for å lage teater for barn fra høsten 2018 og utover våren 2019.

-Det har vært veldig gøy. Jeg er veldig glad for å jobbe for Morten Joachim, som er ny teatersjef på Haugesund teater, som virkelig «gunner på» og hopper i det. For eksempel at han ansetter oss. Han gjør ting på en annerledes måte og en veldig inkluderende måte, som jeg tror kan være veldig fin for teateret og Haugesund som kulturby, sier Frisch. Hun var forøvrig bokdebutant i fjor med romanen «Klør», som fikk gode tilbakemeldinger.

Forestillingen “Vaffelfisken” er basert på boken av Bjørn F. Rørvik. -Det handler om at reven har vært på biblioteket og funnet en spennende fiskebok. De leger merke til én spesiell fisk som heter Vaffelfisken, som ser spesielt god ut. Da bærer det ut på fisketur for å prøve å skaffe seg den lekkerbisken av en fisk, som er veldig god med syltetøy på, forteller Osvold.  Duoen er også aktuelle med en barneforestilling utover våren

Yngve Berven har regien. Han har lang fartstid som skuespiller og har jobbet blant annet ved Riksteateret, Nationalteateret og Det norske teater.

-Dette er min profesjonelle regidebut her på Haugesund teater.Det er skummelt, men nå kjenner jeg at jeg bare gleder meg. Nå har jeg noe vi føler vi trygt kan vise fram. Vi har prøvd det på en del unger allerede og responsen har vært sånn som vi ønsket, forteller han.

Hør hele intervjuet med de tre over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no